Naar menu

Aanmelden voor KPN Teletolk

Meer weten over KPN Teletolk?

Aanmelden voor KPN Teletolk

Voor KPN Teletolk heb je de Tolkcontact-app nodig. Dit is een app voor je smartphone, tablet of computer. Heb je deze app nog niet? Regel dat dan eerst. Je kunt dit doen via de website van Tolkcontact.

Aanmeldformulier

Bellen en gebeld worden

Bij het aanvragen van de Tolkcontact-app, heb je een sip-adres ontvangen. Vul dit adres hieronder in. Weet je niet wat jouw sip-adres is? Neem dan even contact op met de klantenservice van Tolkcontact.

Na je registratie ontvang je van ons een persoonlijk KPN Teletolk 085-telefoonnummer waarop mensen je kunnen bellen. Wil je ook op je mobiele telefoonnummer bereikbaar zijn? Dan kan je soms via je telefoonprovider (tegen extra kosten) jouw 085-nummer laten doorschakelen naar je 06-nummer. Vraag dit na bij je eigen provider.

* Verplicht veld

Download de flyer

Met KPN Teletolk kun je overal bellen en gebeld worden. Maar hoe werkt de tekst- en beeldbemiddelingsdienst van KPN Teletolk? En hoe wordt er omgegaan met de privacy? Wat zijn de kosten?

Alle antwoorden op deze en nog veel meer vragen vind je in de flyer over KPN Teletolk.
Download de flyer

Zo werkt KPN Teletolk

Hoe werkt KPN Teletolk?

In dit filmpje wordt de informatie over de verschillende manieren van bemiddeling en de openingstijden verteld in gebarentaal.

Tolkcontact-app

Als je gebruik wilt maken van KPN Teletolk, dan heb je de Tolkcontact-app nodig. Dat is een app voor je telefoon, tablet of computer.

Meer informatie over de app